Piine

Paine de casa 2

Am revenit si cu pasii la impletitura de paine, de data asta eu am facut cateva painici dar foarte micute.

se face un aluat din apa, faina, drojdie, si sare,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se pune pe blat si mai adaugam putina faina, si  imparte in 4 si se fac 4 suluri ca sa zic asa, vedeti in poze, dupa ce ati impletit-o puneti deasupra cascaval ras.

Paine de casa 2


Timp preparare

32

minute


Timp gatire

32

minute

Ingrediente

  • faina

  • drojdie

  • sare

  • apa

  • cascaval

Mod de preparare

  • se face un aluat din apa, faina, drojdie, si sare,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se pune pe blat si mai adaugam putina faina, si  imparte in 4 si se fac 4 suluri ca sa zic asa, vedeti in poze, dupa ce ati impletit-o puneti deasupra cascaval ras.

Share