Aperitive / Garnituri

Pachetele cu somon

Taiem somonul in felii patrate, ceapa, prazul,castravetii taiate julien, ghimbirul taiat marunt, le punem intr-un bol; inmuiem cate o foaie de orez in apa calda, o punem pe masa de lucru, o ungem cu lapte de cocos cu pensula, deasupra punem pestele, restul ingredientelor, picuram putin ulei de susan, impaturim foile, le punem pe un platou, deasupra prasaram alune macinate si le servim cu sos.Pentr

Pachetele cu somon

Ingrediente

  • 50g fileuri de somon afumat, 1 leg.ceapa verde,2 castraveti proaspeti,1 praz mic,50g alune de padura sau migdale macinate,10g ghimbir proaspat,foi de orez, cateva linguri lapte de cocos,2 linguri ulei de susanSos: pasta wassabi, sos de soia, apa

Mod de preparare

  • Taiem somonul in felii patrate, ceapa, prazul,castravetii taiate julien, ghimbirul taiat marunt, le punem intr-un bol; inmuiem cate o foaie de orez in apa calda, o punem pe masa de lucru, o ungem cu lapte de cocos cu pensula, deasupra punem pestele, restul ingredientelor, picuram putin ulei de susan, impaturim foile, le punem pe un platou, deasupra prasaram alune macinate si le servim cu sos.Pentru sos amestecam intr-un bol 1 cm de pasta wassabi din tub cu 3 linguri de sos de soia si completam cu apa dupa gustul fiecaruia.

Share