Aperitive / Garnituri

Pacheţele aromate

1. Se coc ardeii, apoi se curăţă şi se pun într-un castron. Se toarnă deasupra uleiul de măsline, oţetul de mere şi se presară un praf de sare. Se lasă 3 de minute.. 2. Se prepară crema de brânză: se amestecă cu mixerul brânza de vaci cu smântâna, apoi se adaugă caşcavalul ras şi puţină boia. Se amestecă în continuare până se obţine o pastă.. 3. Se umplu ardeii cu past

Pacheţele aromate


Timp preparare

60

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 4 ardei

  • anşoa din conservă

  • 3 linguri ulei de măsline

  • 1 lingura oţet de mere

  • sare

  • 2 felii lămâie

  • Pentru umplutură

  • 250 g brânză de vaci

  • 3 linguri smântână

  • 100 g caşcaval ras

  • boia dulce

Mod de preparare

  • 1. Se coc ardeii, apoi se curăţă şi se pun într-un castron. Se toarnă deasupra uleiul de măsline, oţetul de mere şi se presară un praf de sare. Se lasă 3 de minute.
  • 2. Se prepară crema de brânză: se amestecă cu mixerul brânza de vaci cu smântâna, apoi se adaugă caşcavalul ras şi puţină boia. Se amestecă în continuare până se obţine o pastă.
  • 3. Se umplu ardeii cu pasta de brânză, se aşază pe un platou şi se toarnă deasupra zeama lăsată de ardei. Fiecare ardei se ornează cu lămâie şi cu câte o bucăţică de anşoa.

Share