Aperitive / Garnituri

Oua umplute – Soricei

Ouale spalate, fierte si racite le-am decojit si taiat pe lung in doua parti egale.Intr-un castron am pus galbenusurile impreuna cu putina branza maruntita, o lingurita de unt la temperatura camerei, putin iaurt si putin mustar. Toate acestea le-am amesteca bine pana ce au devint o pasta.Cu pasta obtinuta am umplut fiecare jumatate de ou.Din felii de ridiche am formam urechile soriceilor.Pentru ochi am folosit masline.Pentru codita, frunze de patrunjel.Pofta buna !!!

Se simte parfum de sarbatoare in aer….mai este putin si Sfintele Paste se apropie :)Un aperitiv haios si gustos pentru masa de Paste, adorat in special de copii.

Oua umplute – Soricei

Ingrediente

  • 4 oua branza slab sarata unt mustar iaurt ridiche masline patrunjel(cantitatile nu le pot scrie deoarece am pus dupa gust)

Mod de preparare

  • Se simte parfum de sarbatoare in aer….mai este putin si Sfintele Paste se apropie :)Un aperitiv haios si gustos pentru masa de Paste, adorat in special de copii.

Share