Diverse

Oua umplute cu salata de pui si porumb

O gustare aperitiv plina de culoare si savoare

Se fierb oualele tari, se racesc si se curata de coaja. Se fierbe pieptul de pui cu sare si apoi se toaca marunt. Se taie oualele in jumatati si se scoate galbenusul. Se toaca ardeiul marunt si se amesteca cu pieptul de pui si porumbul fiert.. Intr-un bol amestecam galbenusurile de la oua cu maioneza, coaja rasa de la lamaie, zeama de lamaie, verdeata tocata matunt si boiaua afumata. Incorporam s

Oua umplute cu salata de pui si porumb


Portii

5

portii


Timp preparare

17

minute


Timp gatire

17

minute

Ingrediente

  • 10 buc ou

  • 0.5 buc piept de pui

  • 150 gr porumb dulce

  • 1 buc ardei gras rosu

  • 0.5 cana maioneza

  • 1 lingurita sare

  • 0.5 lingurita piper

  • 0.5 lingurita boia dulce afumata

  • 1 buc lamaie

  • 10 buc masline verzi umplute cu gogosar

Mod de preparare

  • Se fierb oualele tari, se racesc si se curata de coaja. Se fierbe pieptul de pui cu sare si apoi se toaca marunt. Se taie oualele in jumatati si se scoate galbenusul. Se toaca ardeiul marunt si se amesteca cu pieptul de pui si porumbul fiert.
  • Intr-un bol amestecam galbenusurile de la oua cu maioneza, coaja rasa de la lamaie, zeama de lamaie, verdeata tocata matunt si boiaua afumata. Incorporam sosul obtinut in compozitia cu piept de pui, adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine.
  • Umplem jumatatile de ou cu salata de pui si ornam cu jumatati de masline verzi.

Share