Aperitive / Garnituri

Oua umplute cu ciuperci

Se fierb 5 oua.Din oual ramas se face o maioneza impreuna cu 250 ml ulei,1 lingurita de mustar si putina zeama de lamaie.Ouale se taie in doua pe lungime,se scoate galbenusul.Acesta se amesteca cu putin pate de ficat,o parte din ciuperci si gogosarul taiat marunt,doua linguri de maioneza,piper si sare dupa gust.In maioneza se adauga smantana,ciupercile din conserva si gogosar taiat.Se pune maioneza pe un platou si deasupra se pun albusurile care se umplu cu pasta de ciuperci.

Buuuuuuune de tooot…..

Oua umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • 6 oua 100 gr ciuperci 250 ml ulei 2 linguri smantana pate de ficat gogosar rosu murat sare,piper mustar zeama de lamaie

Mod de preparare

  • Buuuuuuune de tooot…..

Share