Aperitive / Garnituri

Ouă umplute cu cheddar și bacon

Niciodată nu ai mai mâncat ouă umplute cu ceva atât de delicios. Baconul crocant alături de celebra brânză cheddar reprezintă o combinație de neînlocuit.

Pune ouăle într-o oală și acoperă-le cu apă rece. Adu apa la punctul de fierbere și înlătură oala de pe aragaz. Acoper-o și lasă ouălele în apă fierbinte timp de 10-12 minute. Apoi scoate ouăle din apă și lasă-le să se răcească.. În timp ce ouăle se răcesc se pregătește umplutura. Pune baconul într-o tigaie adâncă. Gătește-le la foc mediu până devin puțin maronii

Ouă umplute cu cheddar și bacon


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

10

minute

Ingrediente

  • 12 ouă

  • ½ cană maioneză

  • 4 felii de bacon

  • 2 linguri de brânză Cheddar rasă

  • 1 lingură muștar

Mod de preparare

  • Pune ouăle într-o oală și acoperă-le cu apă rece. Adu apa la punctul de fierbere și înlătură oala de pe aragaz. Acoper-o și lasă ouălele în apă fierbinte timp de 10-12 minute. Apoi scoate ouăle din apă și lasă-le să se răcească.
  • În timp ce ouăle se răcesc se pregătește umplutura. Pune baconul într-o tigaie adâncă. Gătește-le la foc mediu până devin puțin maronii, însă fără a le arde. Mărunțește baconul și pune-l separat într-un bol.
  • Decojește ouăle și taie-le pe jumătate. Înlătură gălbenușurile într-un bol mic. Pune peste ele maioneză, bacon și brânză cheddar și amestecă bine până ce totul devine o pastă. Adaugă muștar.
  • Umple albușurile cu crema rezultată și pune-le la frigider până la servire.

Share