Sezon

Oua umplute

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

Oua umplute

Ingrediente

  • 9 oua, 2 linguri mustar, sare, piper, 50 ml ulei, 100 gr unt, 2 linguri zeama de lamaie.

Mod de preparare

  • Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

Share