Aperitive / Garnituri

Oua umplute

Fierbem ouale in apa 10 minute. Le scoatem si adaugam apa rece peste. Le decojim si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile usor.Amestecam margarina cu lingura de mustar si galbenusurile de la oua. Amestecam foarte bine compozitia dupa care adaugam pateul si omogenizam. Adaugam sare dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de pateu. La sfarsit le decoram ochii cu albus de ou

Oua umplute

Ingrediente

  • 6 oua 1 pateu pui 1 lingura mustar 2 linguri margarina sare

Mod de preparare

  • Fierbem ouale in apa 10 minute. Le scoatem si adaugam apa rece peste. Le decojim si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile usor.Amestecam margarina cu lingura de mustar si galbenusurile de la oua. Amestecam foarte bine compozitia dupa care adaugam pateul si omogenizam. Adaugam sare dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de pateu. La sfarsit le decoram ochii cu albus de ou si cu masline parul

Share