Aperitive / Garnituri

Oua umplute

Am fiert ouale tari.Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile.Am tocat foarte marunt ardeiul.Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul, ardeiul si patrunjelul, si am sarat.Am facut maioneza la care am adaugat 2 linguri de smantana si sare dupa gust.In tava am intins maioneza, am asezat jumatatile de albusuri pe care le-am umplut cu compozitia de pate.Am ornat cu bucatele de ardei si patr

Oua umplute

Ingrediente

  • 8 oua 200 gr pate de porc 1 ardei capia mic patrunjel tocat sareMaioneza: 1 galbenus de ou cc 200 ml ulei 2 linguri smantana sare

Mod de preparare

  • Am fiert ouale tari.Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile.Am tocat foarte marunt ardeiul.Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul, ardeiul si patrunjelul, si am sarat.Am facut maioneza la care am adaugat 2 linguri de smantana si sare dupa gust.In tava am intins maioneza, am asezat jumatatile de albusuri pe care le-am umplut cu compozitia de pate.Am ornat cu bucatele de ardei si patrunjel.

Share