Aperitive / Garnituri

Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!

Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case lumina, dragoste,intelegere si sanatate!!!!

Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine.

Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la foc mic. Ouale trebuie sa fie bine acoperite de apa si nu prea inghesuite.Timpul de fierbere se calculeaza dupa ce apa a dat in clocot. Daca vreti oua moi, fierbeti 2 minute, medii-5 minute,daca vre

Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!


Portii

4

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • oua

  • vopsea de oua

  • otet

  • ulei

Mod de preparare

  • Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine.

    Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la foc mic. Ouale trebuie sa fie bine acoperite de apa si nu prea inghesuite.Timpul de fierbere se calculeaza dupa ce apa a dat in clocot. Daca vreti oua moi, fierbeti 2 minute, medii-5 minute,daca vreti foarte tari 10 minute.

    Intre timp preparati vopseaua dupa instructiunile de pe pachet (adaugand si 2 linguri de otet).

    Cand ouale sunt gata, le puneti in vopsea (cat sunt inca fierbinti) si le lasati sa stea 5-6 minute (sau urmati instructiunile de pe plicul de vopsea).Apoi le scoateti pe servetele de hartie si le lasati sa se usuce.In final, ungeti fiecare ou cu putin ulei, pentru a capata un luciu frumos.

    Paste fericit! Pofta buna!

Share