Mancaruri de legume

Oua posate in sos

Calim ceapa tocata in putin ulei cand devine transparenta adaugam morcovul dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam condimentele si amestecam.

Adaugam pasta de tomate, ketchup, 1 cana de apa, zaharul si lasam sa fiarba pana aproape a scazut zeama.

Adaugam ouale si deasupra branza data prin razatoare, acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata c

Oua posate in sos


Portii

4

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 4 oua

  • 1 ceapa

  • 1 morcov

  • 1 lingura pasta de tomate

  • 1 lingura ketchup

  • 1 lingura zahar

  • oregano

  • maghiran

  • piper

  • sare

  • boia de ardei

  • 100 g telemea

Mod de preparare

  • Calim ceapa tocata in putin ulei cand devine transparenta adaugam morcovul dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam condimentele si amestecam.

    Adaugam pasta de tomate, ketchup, 1 cana de apa, zaharul si lasam sa fiarba pana aproape a scazut zeama.

    Adaugam ouale si deasupra branza data prin razatoare, acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata cca 5 minute.

    La final am adaugat un pic de chili

Share