Aperitive / Garnituri

Ou ochi in sos de rosii

Punem intr-o tigaie mica antiaderenta ardeiul taiat bucatele la prajit in ulei.Il prajim 2-3 minute,apoi punem sucul de rosii.Spargem oul in mijlocul tigaii, presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam din loc in loc boabe de porumb din conserva.Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba usor la foc mic cca 10 minute pana scade sucul de rosii.Presaram verdeata tocata si rondele de ardei iute

Ou ochi in sos de rosii

Ingrediente

  • 1 ou 1 lingura ulei 1 ardei gras cca. 100 ml suc de rosii 2 linguri boabe de porumb din conserva sare si piper alb dupa gust cateva rondele ardei iute verdeata proaspat tocata (cateva frunzulite de patrunjel si de telina)

Mod de preparare

  • Punem intr-o tigaie mica antiaderenta ardeiul taiat bucatele la prajit in ulei.Il prajim 2-3 minute,apoi punem sucul de rosii.Spargem oul in mijlocul tigaii, presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam din loc in loc boabe de porumb din conserva.Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba usor la foc mic cca 10 minute pana scade sucul de rosii.Presaram verdeata tocata si rondele de ardei iute, apoi servim.Pofta buna!

Share