Carne si fripturi

Ostropel de pui

Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce. Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume. Adaugam apa cat sa treaca cu 3-5 cm peste carne si lasam sa fiarba la fos moderat. Asezonam cu sare si piper. Cand e carnea fiarta, facem o pasta din faina si apa si turnam in co.pozitie amestecand continuu s

Ostropel de pui

Ingrediente

  • 3 cepe 1/2 praz 2 ardei grasi rosii 10 ciocanele Boia de ardei Sare Piper Ulei Faina Frunze de patrunjel

Mod de preparare

  • Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce. Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume. Adaugam apa cat sa treaca cu 3-5 cm peste carne si lasam sa fiarba la fos moderat. Asezonam cu sare si piper. Cand e carnea fiarta, facem o pasta din faina si apa si turnam in co.pozitie amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Mai lasam 5 minute si e gata. La final adaugam frunze de patrunjel proaspete tocate marunt.

Share