Diverse

Ostropel de pui

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul,il punem in ulei la calit putin apoi adaugam bulionul si amestecam putin.Punem o cana de apa si dupa ce sosul a inceput sa fiarba,pulpele.Dizolvam faina in putina apa si o adaugam in sos.Condimentam dupa gust cu sare,piper si cimbru si mai lasam sosul sa fiarba putin.Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in sos dupa ce opri

Ostropel de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui 100 ml buliono jumatate legatura de patrunjelo jumatate lingurita cimbru kotanyi 4 catei de usturoi 1 lingura de faina1 lingurita mica de sarepiper mozaic Kotanyi

Mod de preparare

  • Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul,il punem in ulei la calit putin apoi adaugam bulionul si amestecam putin.Punem o cana de apa si dupa ce sosul a inceput sa fiarba,pulpele.Dizolvam faina in putina apa si o adaugam in sos.Condimentam dupa gust cu sare,piper si cimbru si mai lasam sosul sa fiarba putin.Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in sos dupa ce oprim focul

Share