Carne si fripturi

Orez cu aripioare rumene

Spalam si curatam aripioarele si le punem la fiert cu putina sare. Le fierbem cca 25 minute.Separat taiem ceapa, morcovul si ardeiul si le calim pana se inmoaie. Spalam orezul si il punem intr-un vas de yena, acoperim cu zeama de la aripioare, adaugam si legumele si lasam la fiert cca 30 minute. Potrivim de sare si piper. Aripioarele le punem in tuci cu ulei bine incins si le rumenim pe ambele parti. Usor de facut,repede si gustos.

Eu as fi mancat o ciulama,dar lui Leone nu-i place asa ca am facut ce-i place lui……ma enerveaza sa fac mancare separat,asa ca cedez eu….

Orez cu aripioare rumene

Ingrediente

  • 250 g orez cu bobul lung prefiert de la Panzzani 10 fire de ceapa verde ( din gradina mamei) 2 ardei 150 g baby morcov 10 aripioare sare piper patrunjel

Mod de preparare

  • Eu as fi mancat o ciulama,dar lui Leone nu-i place asa ca am facut ce-i place lui……ma enerveaza sa fac mancare separat,asa ca cedez eu….

Share