Diverse

Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor

Carnea se spala, se sterge cu un prosp de bucatarie, se condimenteaza si se taie feliute subtiri, bastonase, ce vor fi calite in tigaia incinsa cu putin ulei de masline pt citeva minutzele. Orezul se clateste in 2-3 ape, se pune in vasul de la stimer, se pun 6 masuri de apa la 2 de orez, putina sare, se acopera vasul cu capac si se porneste aparatul. Dupa ce a inceput sa fiarba a durat ff putin pina orezul a fost fiert, cam 5 minute, s-a facut f bine, dar daca nu esti linga el da pe afara, asa ca mare grija. Am mutat orezul intr-un vas iene, l-am amestecat cu sosul de la borcan, cu carnea si am acoperit vasul pt 5-10 minute. Am servit simplu si a fost pe placul familiei mele.Pofta buna!!!

Din gama retetelor simplu si bun….pt prinz s-au pt o cina usoara… Am achizitionat un stimer electric de la Kaufland si m-am gindit sa-i fac proba…

Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor

Ingrediente

  • 2 masuri de orez basmati(aprox 250 gr) 1 borcan sos chinezesc dulce, acrisor 1-2 linguri ulei de masline 2-3 felii de ceafa de port fara os sare piper

Mod de preparare

  • Din gama retetelor simplu si bun….pt prinz s-au pt o cina usoara… Am achizitionat un stimer electric de la Kaufland si m-am gindit sa-i fac proba…

Share