Aperitive / Garnituri

Omletă la cuptor

Este o alternativă delicioasă la omleta clasică!

Se taie ardeiul cubuleţe sau fâşiuţe. Curăţăm măslinele de pe sâmbure şi tocăm verdeaţa mărunt. Punem ouăle într-un vas de mixer şi le batem bine. Adăugăm laptele şi mai mixăm puţin. Adăugăm, în continuare, ardeiul, măslinele, verdeaţa, sarea, piperul şi un praf de curry.

Luăm un vas de yena, îl ungem cu unt şi adăugăm amestecul

Omletă la cuptor


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 8 ouă

  • 150 ml lapte

  • 100-150 gr măsline

  • 2 ardei roşii

  • verdeaţă

  • sare

  • un praf de piper

  • un praf de curry

  • o nucă de unt pentru uns tava

Mod de preparare

  • Se taie ardeiul cubuleţe sau fâşiuţe. Curăţăm măslinele de pe sâmbure şi tocăm verdeaţa mărunt. Punem ouăle într-un vas de mixer şi le batem bine. Adăugăm laptele şi mai mixăm puţin. Adăugăm, în continuare, ardeiul, măslinele, verdeaţa, sarea, piperul şi un praf de curry.

    Luăm un vas de yena, îl ungem cu unt şi adăugăm amestecul de omletă. Îl dăm la cuptorul încălzit,în prealabil, la 180 de grade, pentru 20-30 de minute.

    Poftă bună!

Share