Aperitive / Garnituri

Omleta japoneza cu alge nori si ciuperci de fag

Cipercile se soteaza in ulei de masline, 2 minute, apoi se adauga sosul de soia si se scot pe o farfurie. Ouale se bat cu putina sare si se aseaza intr-o tigaie in care a fost incalzit putin ulei de masline. Se gatesc pana cand suprafata ramane putin umeda. Se aseaza deasupra foaia de nori, iar pe jumatate din suprafata, ciupercile. Se aduce cealalta jumatate peste margine, impachetandu-o ca pe

Omleta japoneza cu alge nori si ciuperci de fag

Ingrediente

  • 2 oua 1 foaie de alge nori 100 grame ciuperci albe de fag 1 rosie tocata cuburi 1 lingurita sos de soia light piper

Mod de preparare

  • Cipercile se soteaza in ulei de masline, 2 minute, apoi se adauga sosul de soia si se scot pe o farfurie. Ouale se bat cu putina sare si se aseaza intr-o tigaie in care a fost incalzit putin ulei de masline. Se gatesc pana cand suprafata ramane putin umeda. Se aseaza deasupra foaia de nori, iar pe jumatate din suprafata, ciupercile. Se aduce cealalta jumatate peste margine, impachetandu-o ca pe un mic portofel. Se scoate pe o farfurie si se serveste cu rosie deasupra.

Share