Party

Omleta cu branza si marar alaturi de salata cu naut

Pentru un pranz satios si sanatos pentru copii, am ales omleta cu branza si marar, pe care am pregatit-o intr-o tigaie teflonata, fara grasime. Si pentru ca am pregatit mancare de naut cu o zi inainte, mi-am oprit din vreme si o ceasca de naut fiert, deoparte, special pentru o salata. Asa ca am servit alaturi de o salata colorata, pentru care am folosit si rosioare cherry rosii, galbene si kumato, cu texturi si arome diferite.

Atunci cand optez pentru omleta, pregatesc cu un ou in plus fata de numarul de portii, adica 5 oua pentru 4 portii, si le bat bine cu un tel, pentru a iesi pufoase. In continuare, se adauga branza rasa si mararul spalat si tocat marunt, sare dupa gust si se amesteca bine. Se toarna cu polonicul din compozitia rezultata, intr-o tigaie teflonata, iar cand incepe sa se ridice pe margine, se intoarce

Omleta cu branza si marar alaturi de salata cu naut


Portii

4

portii


Timp preparare

15

minute


Timp gatire

15

minute

Ingrediente

  • 5 buc ou

  • dupa gust sare

  • dupa gust marar proaspat

  • 100 gr telemea de vaca

  • 3 buc castravete

  • dupa gust rosii Cherry galbene

  • dupa gust rosii Cherry

  • dupa gust rosii Cherry kumato

  • 130 gr naut din conserva

  • 1 buc ceapa rosie

  • dupa gust ulei

  • dupa gust otet

Mod de preparare

  • Atunci cand optez pentru omleta, pregatesc cu un ou in plus fata de numarul de portii, adica 5 oua pentru 4 portii, si le bat bine cu un tel, pentru a iesi pufoase. In continuare, se adauga branza rasa si mararul spalat si tocat marunt, sare dupa gust si se amesteca bine. Se toarna cu polonicul din compozitia rezultata, intr-o tigaie teflonata, iar cand incepe sa se ridice pe margine, se intoarce si se rumeneste si pe cealalta parte. Se pregatesc 4 omlete.
  • Se spala castravetii, ceapa rosie si rosiile, se taie felii subtiri. Pentru o salata colorata, am folosit rosioare cherry rosii, galbene si kumato; au texturi si arome diferite. Am adaugat o ceasca de naut fiert, pentru un plus de aroma. Mie imi place mult in salate. Se asezoneaza cu sare, otet si ulei dupa gust.

Share