Diverse

Omleta

In 2 linguri de ulei se soteaza ciupercile spalate si taiate feliute. Se bat spuma ouale, se pune pe foc moderat o tigaie cu o lingura ulei si se toarna compozitia avand grija sa fie distribuita uniform pe intreaga suprafata a tigaii. Inainte de a se coace oul deasupra (cam dupa jumate de minut de cand am turnat ouale spuma) se presara ciupercile sote, branza telemea, se aseaza fasiile de prosc

Omleta

Ingrediente

  • Pentru o portie:2 oua100gr ciuperci5-6 fasii de prosciutto1 lingura branza telemea maruntita2 linguri cascaval rassare, piper, ulei

Mod de preparare

  • In 2 linguri de ulei se soteaza ciupercile spalate si taiate feliute. Se bat spuma ouale, se pune pe foc moderat o tigaie cu o lingura ulei si se toarna compozitia avand grija sa fie distribuita uniform pe intreaga suprafata a tigaii. Inainte de a se coace oul deasupra (cam dupa jumate de minut de cand am turnat ouale spuma) se presara ciupercile sote, branza telemea, se aseaza fasiile de prosciutto si se presara cascavalul ras. Se sareaza si pipereaza dupa gust (branza si prosciutto sunt destul de sarate, asa ca eu nu am pus deloc sare nici cand am batut spuma ouale, si nici deasupra omletei). Omleta se impatura pe din doua si se mai lasa pe foc cam 1 min, apoi se serveste.

Share