Deserturi

Negri in camasi albe

Blat:Din ingredientele ptr blat se face un aluat subtire care se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.Se coace pe jumatate,se scoate din cuptor si peste blat se toarna bezeaua facuta astfel:se bat cele 4 albusuri cu zaharul pana devin tari.Se lasa la copt pana devine glazura galbena.Se scoate si se toarna glazura facuta astfel:se fierb toate ingredientele pana devine o crema consistenta.Se toarna peste prajitura,se lasa la racit si apoi se portioneaza.Pofta buna!

Aceasta reteta o am de la sora mea Coman Ligia,e tare buna 😀

Negri in camasi albe

Ingrediente

  • Pentru blat: 4 galbenusuri 250 gr de zahar 1 pahar apa 100 gr unt 1 pachetel praf de copt 1 lingura cu varf de cacao faina cat cuprindePentru bezea: 4 albusuri 200 gr de zaharPentru glazura: 4 linguri de lapte 250 gr zahar 150 gr unt 4 linguri cu varf cacao

Mod de preparare

  • Aceasta reteta o am de la sora mea Coman Ligia,e tare buna 😀

Share