Deserturi

Negresa raw

Aceasta reteta de negresa raw este foarte usor de facut, cu fiecare inghititura din ea asigurandu-ti o doza sanatoasa de fibre, antioxidanti si Omega 3. Nu degeaba nucile au forma creierului :).Tot ce ai de facut ca sa te bucuri de negresa este sa pui toate ingredientele intr-un mixer si sa le amesteci. Adauga apa ca sa facilitezi omogenizarea lor, dar nu foarte multa, pentru ca nu trebuie sa fie o consistenta lichida, ci una lipicioasa. Probabil va trebui sa dai jos de pe peretii bolului compozitia care s-a lipit, pentru ca amestecul sa fie omogen.Dupa ce ai pregatit acest amestec ai doua variante in care sa servesti negeresa:1) daca dispui de un aparat de deshidratat intinde compozitia uniform intr-un strat gros de 2 cm si lasa-l pentru 3 ore, dupa care taie in bucati si serveste-o.2) Formeaza din aluat mici bilute pe care sa le tavalesti prin pudra de cacao sau nuca de cocos razuita.

Negresa este un desert foarte cunoscut si apreciat. Vei ramane surprins sa vezi ca poti sa il prepari si in varianta raw, fara faina sau oua, si fara sa-l bagi la cuptor. Te vei putea bucura astfel de multitudinea de vitamine si uleiuri esentiale.

Negresa raw

Ingrediente

  • 200g nuci200g nuci pecan, injumatatite170g curmale inmuiate in apa pt 10 minute1/2 banana110g pudra de cacaoun vf de sare2lg de apa (cat sa ajute la procesarea ingredientelor)2lg extract de vanilie

Mod de preparare

  • Negresa este un desert foarte cunoscut si apreciat. Vei ramane surprins sa vezi ca poti sa il prepari si in varianta raw, fara faina sau oua, si fara sa-l bagi la cuptor. Te vei putea bucura astfel de multitudinea de vitamine si uleiuri esentiale.

Share