Deserturi

Negresa pufoasa

Zaharul, cacaoua si laptele se pun toate pe foc intr-o cratita maricica (in ea vom pune si restul ingredientelor), si se mesteca pana la dizolvarea zaharului, dupa care se pune margarina. Se opreste o ceasca pt glazura. Dupa ce s-a racit, se pun pe rand galbenusurile, nuca, albusurile spuma, bicarbonatul dizolvat in otet, faina. Puneti esenta daca vreti. Se pune la copt ( se coace f repede), dupa coacere, racire si taiere, se pune glazura.

Zaharul, cacaoua si laptele se pun toate pe foc intr-o cratita maricica (in ea vom pune si restul ingredientelor), si se mesteca pana la dizolvarea zaharului, dupa care se pune margarina. Se opreste o ceasca pt glazura. Dupa ce s-a racit, se pun pe rand galbenusurile, nuca, albusurile spuma, bicarbonatul dizolvat in otet, faina. Puneti esenta daca vreti. Se pune la copt ( se coace f repede), dupa

Negresa pufoasa

Ingrediente

  • 2, 1/2 cani zahar 4 linguri cacao 1 cana lapte 1 pach margarina 4 oua 1/2-1 cana nuca 1 lingura bicarbonat 1 cana faina +/- esenta rom

Mod de preparare

  • Zaharul, cacaoua si laptele se pun toate pe foc intr-o cratita maricica (in ea vom pune si restul ingredientelor), si se mesteca pana la dizolvarea zaharului, dupa care se pune margarina. Se opreste o ceasca pt glazura. Dupa ce s-a racit, se pun pe rand galbenusurile, nuca, albusurile spuma, bicarbonatul dizolvat in otet, faina. Puneti esenta daca vreti. Se pune la copt ( se coace f repede), dupa coacere, racire si taiere, se pune glazura.

Share