Deserturi

Negresa – Philips multicooker

Intr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Omogenizam compozitia si amestecam ocazional pentru a nu se arde. O lasam sa dea in clocot de cateva ori, dupa care oprim focul si o lasam la racit. Adaugam apoi galbenusurile, faina si praful de copt. Amestecam usor si incoporam albusurile batute spuma. Compozitia omogenizata o turnam in vasul uns cu ulei s

Negresa – Philips multicooker

Ingrediente

  • 30 g unt o cana cu zahar 50 g cacao 200 ml lapte 4 oua mari o cana cu faina 1 plic cu praf de copt crema de ciocolata (glazura)

Mod de preparare

  • Intr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Omogenizam compozitia si amestecam ocazional pentru a nu se arde. O lasam sa dea in clocot de cateva ori, dupa care oprim focul si o lasam la racit. Adaugam apoi galbenusurile, faina si praful de copt. Amestecam usor si incoporam albusurile batute spuma. Compozitia omogenizata o turnam in vasul uns cu ulei si setam din MENU functia BAKE, la o temperatura de 150 de grade, pentru 45-50 de minute. Dupa coacere, lasam prajitura sa se raceasca treptat, adaugam glazura de ciocolata si o servim cu pofta!

Share