Deserturi

Negresa cu zmeura

Topim untul la foc mic, intr-un vas larg( ibric mare) si apoi in el topim ciocolata(cu vasul tras de pe foc).Punem in compozitie, zaharul, ness-ul, vanilia si cu un tel omogenizam ingredientele.Adaugam ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare, apoi punem faina si din nou amestecam foarte bine.La final adaugam laptele, putin cate putin pana il punem pe tot.Ungem cu putin unt o tavita 22/30 si turnam compozitia, apoi coacem prajitura la 180 de grade pe progamul de patiserie timp de 40 de minute sau pana trece testul scobitorii.Lasam negresa la racit si apoi o mancam cu multa zmeura.

Nici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand extrem de ciocolatoasa! :)))) Deliciu total! Trebuie doar sa o incercati! :))))

Negresa cu zmeura

Ingrediente

  • 250 g unt 85% 250 g ciocolata( 3/4 cu lapte, un sfert amaruie) 250 g zahar brun 250 g faina 250 ml lapte 3 oua vanilie 1 plic ness

Mod de preparare

  • Nici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand extrem de ciocolatoasa! :)))) Deliciu total! Trebuie doar sa o incercati! :))))

Share