Retete de prajituri

Negresa cu lapte de cocos si visine

Vazut la Rocsi si am facut si eu ca zacea o cutie de lapte de cocos in camara.
"Retete de Pasti"

Visinile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.

Laptele de cocos se agita bine inainte de a deschide conserva, se deschide si se toarna intr-un castron.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana se topeste zaharul.

Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se mixeaza in continuare.

Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se omogenizeaza.

Negresa cu lapte de cocos si visine


Portii

12

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 400ml lapte de cocos

  • 150g zahar

  • 60ml ulei

  • 12 linguri faina

  • 2 linguri cacao

  • 1 lamaie

  • 1 plic praf de copt

  • 500g visine de la congelator

  • zahar pudra

Mod de preparare

  • Visinile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare.

    Laptele de cocos se agita bine inainte de a deschide conserva, se deschide si se toarna intr-un castron.

    Se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana se topeste zaharul.

    Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se mixeaza in continuare.

    Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se omogenizeaza.

    Se tapeteaza o tava (22×28) cu hartie de copt, se toarna compozitia si se niveleaza.

    Se aseaza visinile pe deasupra cat mai des si uniform.

    Se introduce in cuptorul preincalzit 30-35 minute.

    Cand trece testul scobitorii este gata.

    Se scoate din cuptor, din tava si se lasa la racit.

    Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

    Pofta Buna!

Share