Deserturi

Negresa cu inimioare

Reteta de negrese e aceeasi cu cea de aici: http://www.retete/retete/negresa-cu-migdale-25322.html Delicioasa!Caramelul: se pune la topit untul, se adauga zaharul si se amesteca pana se aureste usor(vreo cateva minute de amestecat) se adauga apoi smantana pt frisca nebatuta si se amesteca continuu pana fierbe, vreo 4-5 minute (cat sa se topeasca zaharul de tot).Se adauga sarea si vanilia la final si se opreste focul .Se lasa sa se raceasca (se va inchega usor la racire).

Negrese din dragoste cu multa ciocolata si caramel!

Negresa cu inimioare

Ingrediente

  • Pt caramel:200 ml smantana pt frisca250 gr zahar;100 gr unt;1 vf sare;1 fiola de esenta de vaniliePt negresa:200 gr unt;350 gr ciocolata amaruie minim 50%cacao;300 gr zahar brun;4 oua;140 gr faina;o mana de migdale prajite f usorresenta migdale si rom1/4 pliculet de praf de copt

Mod de preparare

  • Negrese din dragoste cu multa ciocolata si caramel!

Share