Deserturi

Napolitane cu trei tipuri de crema

Se pune zaharul intr-o oala la caramelizat.Dupa ce se topeste si prinde culoarea specifica,se pune apa cu atentie si se amesteca pana se topeste.Se pun biscuitii si se omogenizeaza.Compozitia astfel obtinuta se pune peste prima foaie de napolitana.Se amesteca untul cu zaharul pana se formeaza o crema iar zaharul se topeste.Se adauga nuca de cocos si se amesteca.Punem a doua-a foaie de napolitana iar deasupra intindem bine crema de cocos.Intr-o oala topim ciocolata dupa care adaugam smantana lichida.Omogenizam bine cu grija sa nu se prinda iar apoi intindem peste a 3-a foaie.Se lasa cateva ore sa se inmoaie foile…Pofta buna!

Un desert simplu si gustos 🙂

Napolitane cu trei tipuri de crema

Ingrediente

  • Foi de napolitana Pentru crema de caramel 200 gr zahar 150 ml apa 200 gr biscuiti macinati Pentru crema de cocos 250 gr unt 200 gr cocos 200 gr zahar pudra Pentru crema de ciocolata 200 gr ciocolata amaruie sau cu lapte 150 ml smantana dulce pentru frisca

Mod de preparare

  • Un desert simplu si gustos 🙂

Share