Carne si fripturi

Muschiulet de porc cu sos de mere

Muschiuletul se spala bine si se curata de pielita, se cresteaza din loc in loc si se asaza intr-un vas termorezistent. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, apa, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptorul incalzit la 200 grade, vreme de o ora. Drept garnitura am fiert 3 cartofi in coaja, i-am taiat rondele si am format un pat pentru friptura. Pe cateva rondele de cartofi am aranjat cateva rondele de muschiulet, sos si am presarat patrunjel pentru a-i da culoare.

Din categoria ce am mai scornit azi …

Muschiulet de porc cu sos de mere

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc2 mere mici suc de rosii1 ceasca apasarepiperpatrunjel

Mod de preparare

  • Din categoria ce am mai scornit azi …

Share