Diverse

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin

Ceapa cu morcovul si ardeiul se calesc in putin ulei cu apa si sare. Se adauga rosiile in bulion, tocate, ciupercile, foile de dafin si piperul boabe. Muschiuletii se taie bucati mici, se oparesc in 2 ape ca sa se scurga sangele, apoi se adauga peste legumele calite/ fierte si se completeaza cu apa, cat sa acopere carnea. Se presara putin cimbru si se lasa la fiert, pana se desface usor carnea, in fasii. La sfarsit se toarna un pahar cu vin si se mai lasa 2-3 clocote. Se potriveste de sare. Dupa ce oprim focul, adaugam din abundenta patrunjel tocat. Se serveste calda.

Usor de facut, gust deosebit.

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin

Ingrediente

  • muschiuleti de la porc ( 2 bucati) doua cutii ciuperci 2 cepe 1 morcov 1 ardei gras rosii in bulion ( 400 g) 2 foi de dafin cateva boabe piper sare cimbru un pahar cu vin alb ( 200 ml) patrunjel tocat

Mod de preparare

  • Usor de facut, gust deosebit.

Share