Sezon

Musaca de cartofi cu conopida-post

Se curata cartofi se taie rondele si se prajesc in uleiConopida se fierbe buchetele cu putina sare(sau pe aburi)Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei,apoi se pune conopiga fiarta si taiat in bucatele mai mici se lasa sa se calesca impreuna putin apoi se pune sare, piper,praf se usturoi si pasta de tomate aproximativ treisferturi din cutie si se amesteca bine se lasa sa mai dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde si se ia de pe focIntr-un vas de yana se pune putin ulei apoi pesmet dupa care se pun feliute de cartofi prajite si apoi din compozitia ce conopida,dupa care din nou cartofi iar putin pesmet si iar conopida si ultimul strat de cartofi iar peste cartofi se pune pasta de tomate si patrunjel verde…………..Se pune la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute la 17o gradeArata super,si gustul nici nu se mai discuta(vb din punctul nostru de vedere,noua ne place tare mult)

este grozava

Musaca de cartofi cu conopida-post

Ingrediente

  • 12 cartofi mari (am pus eu) 1 conopida 5-6 cepe pesmet patrunjel verde ulei de masline praf de usturoi sare piper pasta de tomate 1 cutie 8oog rosii chery pentru ornat+rondele de ceapa

Mod de preparare

  • este grozava

Share