Deserturi

Moelleux au chocolat

Foarte important este sa pregatim cuptorul, il preincalzim la 210 grade.Untul moale il batem cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine cremos .Ciocolata o topim pe bain marie sau in cuptorul cu microunde (se poate si pe ochiul de aragaz dar atunci trebuie sa lasam cam 50 gr unt pentru a-l topi impreuna cu ciocolata).In untul batut crema adaugam pe rand cate un ou, trebuie sa mixam dupa fiecare ca

Moelleux au chocolat

Ingrediente

  • 200 gr unt moale100 gr zahar3 oua50 gr faina200 gr ciocolata lapte sau amaruie (sa nu fie cu crema)praf de sare

Mod de preparare

  • Foarte important este sa pregatim cuptorul, il preincalzim la 210 grade.Untul moale il batem cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine cremos .Ciocolata o topim pe bain marie sau in cuptorul cu microunde (se poate si pe ochiul de aragaz dar atunci trebuie sa lasam cam 50 gr unt pentru a-l topi impreuna cu ciocolata).In untul batut crema adaugam pe rand cate un ou, trebuie sa mixam dupa fiecare ca sa se incorporeze bine de tot.Cand am terminat cu ouale adaugam ciocolata topita si praful de sare.Mixam si acum vom adauga faina .Amestecam compozitia bine si o turnam in forme .In functie de dimensiunea formelor ies 4 -6 bucati.Se poate face si in forme de briose .Punem la cuptor si in 8-10 minute sunt gata.Sa nu le lasati mai mult pentru ca nu vor mai avea consistenta cremoasa in mijloc .

Share