Aperitive / Garnituri

Minitort cu pate de macrou

Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul tocat, uleiul, hreanul, zeama de lamaie, condimentele si se mixeaza bine pana se obtine un pate.Gustati preparatul si adaugati hrean si condimente pana obtineti gustul dorit. Se foloseste un pahar de sampanie sau de inghetata si se decupeaza 4 cercuri de paine.

Minitort cu pate de macrou

Ingrediente

  • -300 gr peste afumat-1 legatura de patrunjel-1 lamaie-1 cutie de 200 gr de crema branza de vaci-3-4 linguri de hrean pasta-3 linguri de ulei masline-4 felii paine-sare-piper

Mod de preparare

  • Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul tocat, uleiul, hreanul, zeama de lamaie, condimentele si se mixeaza bine pana se obtine un pate.Gustati preparatul si adaugati hrean si condimente pana obtineti gustul dorit. Se foloseste un pahar de sampanie sau de inghetata si se decupeaza 4 cercuri de paine. Se unge fiecare bucata cu un strat generos de pate si se aseaza una peste alta. Se decoreaza cu maioneza si gogosari in otet sau cu orice altceva va doriti.

Share