Aperitive / Garnituri

Minitarte cu legume

Ceapa tocata marunt o punem la calit in unt incins, adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele adaugam dovlecelul taiat marunt la final sare, piper, jumatate din cascavalul ras, amestecam usor.In formele mici unse cu unt in care am pus cate o foaie de aluat, impartim compozitia de legume, deasupra punem restul de cascaval si lasam la cuptor 30 minute la foc moderat;Le servim cu salata verde.

la aceste minitarte se pot folosi orice alte legume,dupa placerile fiecaruia

Am revenit! Mi-ati simtit lipsa??? Nuuuuu cred!!Sa trecem la treaba, zic!!

Minitarte cu legume

Ingrediente

  • aluat de foietaj 2 cepe mici 250 g ciuperci 1 dovlecel 250 g cascaval 100 g unt sare piper

Mod de preparare

  • Am revenit! Mi-ati simtit lipsa??? Nuuuuu cred!!Sa trecem la treaba, zic!!

Share