Paste/pizza

Mini pizza din foietaj

Fiecare foaie se imparte in doua dreptunghiuri, si apoi, din fiecare foaie, se taie margini de circa 1 cm grosime cu care se inconjoara marginile dreptungiurilor pentru a crea o bordura pentru ingrediente.Se asaza dreptunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se unge fiecare dreptunghi cu sosul de rosii, amestecat in prealabil, cu putin oregano si sare.Se adauga apoi, cate putin

Mini pizza din foietaj

Ingrediente

  • 800 g aluat foietaj 6 feliute muschi de porc afumat 50 g mozzarella sau cascaval facuta bucati 10 ciuperci feliate de la borcan 30 g boabe de porumb cateva masline feliate (eu am folosit masline verzi) 4 linguri sos de rosii oregano un praf de sare

Mod de preparare

  • Fiecare foaie se imparte in doua dreptunghiuri, si apoi, din fiecare foaie, se taie margini de circa 1 cm grosime cu care se inconjoara marginile dreptungiurilor pentru a crea o bordura pentru ingrediente.Se asaza dreptunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se unge fiecare dreptunghi cu sosul de rosii, amestecat in prealabil, cu putin oregano si sare.Se adauga apoi, cate putin din fiecare ingredient si se da tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C. Se lasa circa 25 de minute, pana se rumenesc usor.mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Share