Aperitive / Garnituri

Mini omlete cu oua de prepelita

Ouale de prepelita sunt foarte sanatoase consumate atat crude,cat si pregatite termic
Daca aveti copii sau nepoti mai mofturosi la mancare,e bine sa le pregatiti un mic dejun mai atractiv folosind diferite forme mici pentru omlete

Intr-un castron se bat ouale,se adauga ceapa curatata si taiata marunt,cascavalul ras iar dupa omogenizare se condimenteaza dupa gust

Se imparte compozitia in forme diferite mici,se pun pe tava cuptorului si se coc 10min;se scot din forme,se pun pe farfurie si se servesc cu rosii si castraveti.

Mini omlete cu oua de prepelita


Portii

6

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 24 oua de prepelita(echivalentul a 6oua de gaina)

  • 1fir de ceapa verde

  • 100g cascaval

  • piper

  • sare

  • rosii

  • castraveti

Mod de preparare

  • Intr-un castron se bat ouale,se adauga ceapa curatata si taiata marunt,cascavalul ras iar dupa omogenizare se condimenteaza dupa gust

    Se imparte compozitia in forme diferite mici,se pun pe tava cuptorului si se coc 10min;se scot din forme,se pun pe farfurie si se servesc cu rosii si castraveti.

Share