Deserturi

Minciuni

Din toate ingredientele framantam un aluat elastic mai tare. Il lasam sa se odihneasca o jumatate de ora in frigider. intindem apoi o foaie de cam 3-4 mm. Taiem fasii de aluat pe care le crestam la mijloc. Trecem un capat de aluat prin acea crestatura. Obtinem astfel forma dorita. Incingem ulei intr-o tigaie si frigem minciunile pe ambele parti. Nu trebuie sa fie prea inchise la culoare. Le plasam pe un servet absorbant si le presaram cu zahar praf.Le consumam proaspete.

Oare de ce se cheama asa acest aluat prajit ? Am facut azi o portie…merge mai repede decat s-ar crede…

Minciuni

Ingrediente

  • 3 oua 2 galbenusuri 2 lingurite de zahar un praf de sare o lingura de rom faina cat cuprinde, cam 250 g 2 lingurite de ulei

Mod de preparare

  • Oare de ce se cheama asa acest aluat prajit ? Am facut azi o portie…merge mai repede decat s-ar crede…

Share