Carne si fripturi

Mincare de cartofi cu cirnati de casa si de curcan

Cartofii se curata se spala si se taie in patru sau sase depinde de marime cartofilor Ceapa si ardeiul se curata se spala se toaca apoi se pune in cratita la calit cu uleiul si 100 ml apa ,dupa ce sa calit bine se adauga pasta de ardei si cartofii bine scursi ii lasam 10 min. sa-si ia gustul de la cespa si ardei, apoi complectam cu apa calda atit cit sa ii acopere, punem foaia de dafin,cimbrul,piperul si vegets amestecam apoi acoperim cu cspacul si lasam sa fiarba la foc incet.Pe la jumatatea timpului de fierbere adaugam si cirnatul pe care intre timp la-m taist rondele si la-m prajit putin.Lasam sa fiarba inca 15 minute dupa care potrivim de sare daca este cazul si asezonsm cu patrunjel verde.Se serveste cald cu muraturi alatuti ssu salate proaspete.Pofta buna! si sa va fie de folos si reteta mea.

Linga putem servi murstuti asortste sau salate proaspete,este binevenit si un ardei iute. Iubitorii de smintina pot folosi cu incredere.

Pentru ca am fost plecata si nu am avut timp pina la pensie am facut mincarica de cartofi cu ce am avut prin frigider si a iesit tare buna.Un 2 in 1 delicios si satios

Mincare de cartofi cu cirnati de casa si de curcan

Ingrediente

  • 2,5 kg cartofi 3 cepe potrivit ca marime 2 ardei grasi galbeni 1 gogosar rosu 1 lingura pasta ardei (Unilevsr) 1 foaie dafin putin cimbru 50 ml ulei 1 bucata cirnsti casa(cca.300gr) 1 bucata cirnati de curcan(cca.300 gr) sare piper frunze patrunjel 1 lingura delicat

Mod de preparare

  • Pentru ca am fost plecata si nu am avut timp pina la pensie am facut mincarica de cartofi cu ce am avut prin frigider si a iesit tare buna.Un 2 in 1 delicios si satios

Share