Deserturi

Migdalate ciocolatoase cu nuca de cocos

Gustul divin al ciocolatei!!

Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea. Se mixeaza albusul de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intareste si se obtine o bezea. Se adauga bezeaua in amestecul ingredientelor de mai sus si amestecam cu o lingura, pana se obtine un amestec omogen.. Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, apoi se fac gramajoa

Migdalate ciocolatoase cu nuca de cocos


Portii

10

portii


Timp preparare

25

minute


Timp gatire

25

minute

Ingrediente

  • 1 buc albus de ou

  • praf de sare

  • 75 gr faina de migdale

  • 75 gr zahar pudra

  • 1 lingura cafea solubila granulata decofeinizata

  • 30 ml lapte de cocos

  • 2 linguri pudra de roscove

  • 5 linguri nuca de cocos deshidratata

  • 100 gr migdale

Mod de preparare

  • Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea. Se mixeaza albusul de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intareste si se obtine o bezea. Se adauga bezeaua in amestecul ingredientelor de mai sus si amestecam cu o lingura, pana se obtine un amestec omogen.
  • Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, apoi se fac gramajoare de marimea unei nuci, modelate cu mana umeda, se trec prin nuca deshidratata de cocos si se decoreaza cu miez de migdala. Se asaza in tava si se coc in cuptorul preincalzit, primele 5 minute la foc iute, apoi inca 10 minute la foc moale.

Share