Aperitive / Garnituri

Mic-dejun cu omleta coapta

Toata lumea stie ca dragostea trece si prin stomac . De-ati fi vazut ce gales imi zambea barbatu’ cand s-a trezit si a gasit platoul cu mic-dejun !!! Multumesc Bucatarasilor , daca am vazut ca e ,, la moda ” omleta la cuptor , am aplicat si eu :).

Ciupercutele le-am taiat jumatati si le-am fiert in apa cu sare . Am taiat cuburi mezelurile si telemeaua . Am amestecat totul cu ceapa rondele . Separat am batut ouale cu un praf de sare si am incorporat faina .

La sfarsit am amestecat toate ingredientele si le-am pus la copt intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt . Am copt 15 minute pana cand omleta a i

Mic-dejun cu omleta coapta


Portii

2

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 150 gr mini-champignon

  • 100 gr carnaciori picanti uscati

  • 100 gr sunca

  • 100 gr telemea

  • 2 cepe verzi

  • 4 oua

  • 4 linguri faina alba

  • 2 linguri ulei

  • sare

  • rosii , castraveti , salata verde .

Mod de preparare

  • Ciupercutele le-am taiat jumatati si le-am fiert in apa cu sare . Am taiat cuburi mezelurile si telemeaua . Am amestecat totul cu ceapa rondele . Separat am batut ouale cu un praf de sare si am incorporat faina .

    La sfarsit am amestecat toate ingredientele si le-am pus la copt intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt . Am copt 15 minute pana cand omleta a inceput sa se rumeneasca . Dupa racire am feliat omleta si am servit-o pe un platou insotita de legume proaspete .

Share