Peste & Fructe de mare

Merluciu la cuptor cu lamaie

Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori.Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el asezam rondele de rosii si ardei gras galben taiat subtire.Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 4

Merluciu la cuptor cu lamaie

Ingrediente

  • 2 trunchiuri mari de merluciu 2 lamai 1/2 de ardei gras galben 1-2 rosii Condimente pentru peste(eu am folosit Kotanyi) sare ulei de masline 1 ceapa mai mare 1 ardei iute verde scobitori

Mod de preparare

  • Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori.Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el asezam rondele de rosii si ardei gras galben taiat subtire.Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45 minute.Pofta buna!

Share