Aperitive / Garnituri

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
  5. Rulezi foaia presand foarte u

    Melci din foietaj cu cabanos si cascaval


    Portii

    16

    portii


    Timp preparare

    8

    minute


    Timp gatire

    8

    minute

    Ingrediente

    • o foaie foietaj)

    • un fir cabanos

    • 100 grame cascaval

    • un ou

    Mod de preparare

      1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
      2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
      3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
      4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
      5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
      6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
      7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
      8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.

    Share