Vita

Mazare verde cu morcovi si vacuta

aceasta reteta face parte din ciclul ,, ce gatesc rapid , fara efort si de pus la pachet “

  1. carnea se spala [ la mine inca era congelata ] se pune la fiert cu ceapa si usturoiul maruntite , sare , si boia  in oala sub presiune .
  2. dupa 30 de minute se depresurizeaza oala se toarna intr-o cratita si se adauga restul ingredientelor .
  3. se mai fierbe impreuna 10-15 minute sa scada si restul lichidului . si gata !!!

Mazare verde cu morcovi si vacuta


Portii

8

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1 kg carne vacuta

  • sare 

  • 1lingurita boia

  • 4 catei usturoi

  • 1 ceapa

  • 1 kg mazare  cu morcovi [ congelata la pachet ]

  • cimru

  • marar

  • 1 pahar suc rosii

  • patrunjel verde .

Mod de preparare

    1. carnea se spala [ la mine inca era congelata ] se pune la fiert cu ceapa si usturoiul maruntite , sare , si boia  in oala sub presiune .
    2. dupa 30 de minute se depresurizeaza oala se toarna intr-o cratita si se adauga restul ingredientelor .
    3. se mai fierbe impreuna 10-15 minute sa scada si restul lichidului . si gata !!!

Share