Pt salate

Mazare cu thuringer

Tocam ceapa si ardeiul si il punem la calit in uleiul incins. Adaugam si thuringerul taiat si mai lasam la calit cateva minute. Turnam apoi apa fierbinte si lasam sa fiarba moment in care adaugam mazarea congelata.Adaugam sare si piper dupa gust si 3-4 foi de dafin si lasam sa fiarba la foc mic.Cand mazarea este fiarta si a scazut apa, adaugam sucul de rosi, lasam sa mai dea o data in clocot si luam de pe foc.Servim cald cu salata de sfecla cu hrean.

Un pranz usor si delicios. Se poate face cu orice alt timp de carnati.

Mazare cu thuringer

Ingrediente

  • 700 gr mazare congelata 1 ceapa mare 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde 50 ml ulei 3-4 foi dafin 4-5 buc thuringer 150-200 ml suc de rosii sare, piper

Mod de preparare

  • Un pranz usor si delicios. Se poate face cu orice alt timp de carnati.

Share