Pui

Mazare cu legume si piept de pui

Pieptul de pui se taie cuburi si se rumenesc usor.

Se adauga legumele tocate, cartofii taiati cuburi si rosioarele.

Se calesc usor, se adauga mazarea si supa de pui (preparata in casa).

Se fierbe la foc mic aproximativ 20 de minute.

Se sareaza dupa gust si se adauga sucul de rosii/bulionul, continuandu-se fierberea pana ce ajunge la consistenta dorita.

Po

Mazare cu legume si piept de pui


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 gr mazare

  • un piept de pui dezosat

  • 2 cartofi potriviti

  • 2 cepe albe

  • un morcov

  • 2 fire de ceapa verde

  • ardei gras rosu/verde

  • cateva rosioare

  • sare dupa gust

  • 300 ml supa de pui

  • 2 linguri cu suc de rosii/bulion

Mod de preparare

  • Pieptul de pui se taie cuburi si se rumenesc usor.

    Se adauga legumele tocate, cartofii taiati cuburi si rosioarele.

    Se calesc usor, se adauga mazarea si supa de pui (preparata in casa).

    Se fierbe la foc mic aproximativ 20 de minute.

    Se sareaza dupa gust si se adauga sucul de rosii/bulionul, continuandu-se fierberea pana ce ajunge la consistenta dorita.

    Pofta buna!

Share