Pt salate

Mazare cu galuste de faina

Ceapa pe care am presarat un praf de sare, se caleste inabusit in 5 linguri ulei, se adauga si mazarea congelata se mai tine putin pe foc impreuna cu ceapa amestecand bine, apoi se adauga cinci cani de apa si se lasa sa fiarba.Se pregateste compozitia pentru galuste:se amesteca ouale cu sarea, o parte de apa, o parte de faina si tot asa pana se ingroasa ca o smantana mai grosuta.Se ia capacul de pe mazare si se pun cu lingura galustele.Cand mazarea si galustele au fiert se amesteca cu pasta de rosii si se pune putin capacul sa dea cateva clocote. E momentul sa potrivim gustul de sare, foi de dafin si piper si putem opri focul.Pofta mare!

O mancare foarte, foarte gustoasa!

Mazare cu galuste de faina

Ingrediente

  • 900 gr mazare congelata 1 ceapa mare 5 linguri ulei vegetal 1 cana de pasta de rosii( preferabil de casa) 5 cani de apa 4 foi de dafin maricele sare piperGalustele de faina: o canita de apa( 150 ml) 2 oua faina sare un praf

Mod de preparare

  • O mancare foarte, foarte gustoasa!

Share