Carne si fripturi

Mazare cu carne de porc

Carnea o spalam si o taiem in bucati mici.Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga.adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe toate partile.o dam la o parte si o tinem la cald.Mazarea o scurgem bine de zeama din conserva.In uleiul ramas de la carne punem la calit ceapa tocata marunt.Cind ceapa s-a calit,adaugam mazarea si lasam citeva minute.Potrivim de sare,piper si adaugam

Mazare cu carne de porc

Ingrediente

  • 3 cutii cu mazare 1 ceapa mica 500 gr carne porc ulei sare piper 1 foaie dafin bulion rosii

Mod de preparare

  • Carnea o spalam si o taiem in bucati mici.Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga.adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe toate partile.o dam la o parte si o tinem la cald.Mazarea o scurgem bine de zeama din conserva.In uleiul ramas de la carne punem la calit ceapa tocata marunt.Cind ceapa s-a calit,adaugam mazarea si lasam citeva minute.Potrivim de sare,piper si adaugam bulion de roii si putina apa.Punem si foaia de dafin.Lasam 15 minute la foc potrivit dupa care adaugam carnea si amestecam cu grija.Se serveste calda.

Share