Mancaruri cu carne

Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun

rapid,ieftin si bun….din seria ,,la ceaun”…..

Se curata vinetele,se taie cubulete,se sareaza si se pun la scurs pe o sita.

Ceapa se curata,morcovii  si ardeii se curata si ei,se taie bucati mai mici si se pun in robot la maruntit(sau se toaca totul marunt).Prazul se taie rondele.Toate legumele se pun in tuci cu putin ulei si se lasa cateva minute,apoi se aduga carnea macinata si se lasa pe foc pana cand scade zeama si carnea se ru

Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 400gr carne tocata

  • 1kg cartofi

  • 1morcov

  • 1ceapa

  • 1/2 bucata praz

  • 1ardei capia galben

  • 1ardei rosu

  • 5vinete mici

  • 200gr pasta de rosii

  • 200rosii in bulion

  • cimbru

  • sare,piper

  • 2cuburi vegeta de legume

  • 500ml apa

  • patrunjel

  • marar

Mod de preparare

  • Se curata vinetele,se taie cubulete,se sareaza si se pun la scurs pe o sita.

    Ceapa se curata,morcovii  si ardeii se curata si ei,se taie bucati mai mici si se pun in robot la maruntit(sau se toaca totul marunt).Prazul se taie rondele.Toate legumele se pun in tuci cu putin ulei si se lasa cateva minute,apoi se aduga carnea macinata si se lasa pe foc pana cand scade zeama si carnea se rumeneste frumos.

    Cartofii se curata si se taie cubulete.

    Apa cu pasta de rosii,rosiile in bulion se amesteca bine si se toarna peste carne,apoi se adauga vinetele si cartofii,sare,piper si cimbru dupa gust,si cubuletele de vegeta.Se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii.Cand este gata se presara deasupra patrunjel si marar.

Share