Diverse

Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam

se curata legumele si se spala.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei apoi se adauga cartofii taiati cuburi sau felii,se calesc putin apoi se adauga si dovleceii taiati dupa preferinta.se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se fierb la foc mediu.cand sunt patrunse se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa fierbinte,sare si piper dupa gust si salamul taiat cuburi si pra

Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam

Ingrediente

  • 1 kg cartofi 2 dovlecei 1 ceapa 1 lingura pasta de tomate 300g salam 2 linguri ulei sare piper patrunjel verde

Mod de preparare

  • se curata legumele si se spala.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei apoi se adauga cartofii taiati cuburi sau felii,se calesc putin apoi se adauga si dovleceii taiati dupa preferinta.se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se fierb la foc mediu.cand sunt patrunse se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa fierbinte,sare si piper dupa gust si salamul taiat cuburi si prajit separat. se serveste cu patrunjel verde tocat fin deasupra.pofta mare!

Share